Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за 17" джанти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
    Така изглежда със сток окачване и гуми на 205/45/17. Колата не ги усеща тия джанти, върви си перфектно без да закача и опира никъде. Мерси на всички за инфото беше ми напълно достатъчно
    супер е!
    sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Така изглежда със сток окачване и гуми на 205/45/17. Колата не ги усеща тия джанти, върви си перфектно без да закача и опира никъде. Мерси на всички за инфото беше ми напълно достатъчно
      А колко J са джантите и с какво ЕТ
      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
        А колко J са джантите и с какво ЕТ
        джантите са 7J с ЕТ38 и 5мм фланци на снимките е без фланците
        Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
          Максимума на 155 новото купе са 18-ки.
          Не искам да ме разбирате погрешно, но на тия снимки колата изглежда като каруца ... по-грозно от това май няма накъде ...

@MaDHaCkEr - няма ли да опира с гуми 205/45/17 при натоварване ???
          По книжка за избягване на подобни проблеми (за новото купе) се препоръчват гуми 205/45/16 ... демек за 17-ки трябва да са макс 40 или 35 при ширина 205 - според марката, щото различните производители явно имат различни разбирания за размерите ...
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

С 18-ки и на мен не ми харесва-много е.Производителите няма как да имат различно мнение,като стандарта е един и същ?!Само виж на снимките как без фланци седят джантите много навътре,ето една снимка на 17-ки с фланци,точно до ръба на калника са
            Attached Files
            Alfa 155 1.7,1.8 ex
            Alfa 166 2.4 3 ex
            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Това май е допустимия размер, за да е красиво ...
              И по темата - имам фланци за джантите, но нямам достатъчно дълги болтове за всичко - някакви идеи от къде да намеря и какво ще ми коства ?
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

За опиране немога да ви кажа все още, ще видим като я натоваря или кача хора отзад. Ако има проблем тогава ще го мислим.
                sigpic

Comment

За опиране немога да ви кажа все още, ще видим като я натоваря или кача хора отзад. Ако има проблем тогава ще го мислим.
                  вози се ти приятелката ти и едно сакче с багаж!това да не е маршрутка!моля спрете на лъвов мост!според мен няма да имаш проблем!успех
                  sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
                    вози се ти приятелката ти и едно сакче с багаж!това да не е маршрутка!моля спрете на лъвов мост!според мен няма да имаш проблем!успех
                    мерси мерси сега ти си наред да покажеш
                    sigpic

Comment

Не виждам да се говори за ЕТ.Личен опит!
                      155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
                      1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
                      GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
                      ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                        Това май е допустимия размер, за да е красиво ...
                        И по темата - имам фланци за джантите, но нямам достатъчно дълги болтове за всичко - някакви идеи от къде да намеря и какво ще ми коства ?
                        96 кинта са 16-те болта,хром,10.9 якост -

Миналата година с целия си пилешки мозък си купих 16 болта ricambi като хем мерих да са по-дълги от оригиналните и миналата седмица - нъцки!Та търчах по никое време за нови.
                        Ако някой иска оригинални,да свирка по 5 кинта ми струваха на мен

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

скачай смело с 17-ките мойте са 215/40/17 сток окачване и не опират никаде

Comment

Първоначално публикувано от boxernay Покажи съобщение
                            скачай смело с 17-ките мойте са 215/40/17 сток окачване и не опират никаде
                            Вече ги търкалям и съм много доволен никакви проблеми за сега
                            sigpic

Comment

Вече ги търкалям и съм много доволен никакви проблеми за сега
                              тресни некой фотос де
                              155 осем хиляди клапана 16 вериги
                              0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                                тресни некой фотос де
                                Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
                                Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

Working...
                                X